Embosovaný váleček na těsto Baby Owl

101410

Potřeby na pečení

Tento produkt již není na skladě

999 Kč

826 Kč

1 149 Kč

-150 Kč

Detail produktu

Přidat do mého seznamu přání

Tyto válečky vytlačí do těsta či marcipánu překrásné vzory, čímž Vaše výrobky získají tyto pěkné motivy. Jedinečný váleček s motivem malých soviček pozvedne vaše domácí sušenky ke kávě na zcela novou úroveň.

Váleček je vyroben technikou laseru z kvalitního bukového dřeva, které si při správné péči dlouhodobě uchovává ty nejlepší vlastnosti. Váleček je ručně impregnován a těsto se tak k němu nepřichytává.

Rozměry:

  • Celková délka: 40cm
  • Délka pracovní části: 24.5cm
  • Průměr: 6cm

Návod k použití:

Před použitím válečku jej potřete olejem (rostlinným nebo olivovým). Po jeho použití jej vyčistěte vlhkým štětečkem a omyjte vlažnou vodou se saponátem. Poté jej nechte uschnout a opět naneste vrstvu oleje, aby Vám vydržel co nejdéle. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Práce s válečkem nevyžaduje žádné speciální zkušenosti.

Nejdříve rozválejte těsto na plát silný přibližně 5-8 mm. Než začnete vytlačovat vzor, ujistěte se, že těsto je lehce pomoučené. Popřípadě můžete i váleček lehce pomoučit. Marcipán či fondant nepomoučňujeme, mouku nahrazujeme moučkovým cukrem.

Součástí balení je recept na výborné domácí máslové sušenky.

Náš tip: Krom pečení se také výborně hodí jako hračka pro vaše děti - stačí je vybavit slaným modelovacím těstem a o zábavu mají postaráno!

 

Délka 40
Materiál Dřevo
Průměr 6

Napsat recenzi

Embosovaný váleček na těsto Baby Owl

Embosovaný váleček na těsto Baby Owl

Napsat recenzi

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: